Izdelava lesenih vrtnih garnitur z graviranjem po naročilu

Izdelava lesenih vrtnih garnitur premazanim s kakovostnim sredstvom za zaščito lesa, ki je primerno za vse vrste lesa.

Luksuzno vrtno pohištvo, ki je narejeno tako, da traja. Iz najboljših materialov izdelujemo klopi, mize in stole ter nudimo vrtno in notranje pohištvo po naročilu.

izdelava-lesenih-vrtnih-garniturizdelava-lesenih-vrtnih-garnitur





GSM: + 386 41 365 139





GALERIJA

Izdelava vrtnih garnitur iz lesa po naročilu




Vsak kos, ki smo ga prodali, je bil ljubeče oblikovan in izdelan s praktičnostjo in udobjem ter v samem ospredju privlačen. Želeli smo tudi, da naše lesene vrtne garniture niso samo videti lepe in vabljive, ampak da se lahko tudi samozavestno uprejo elementom nepredvidljivega vremena.

izdelava-lesenih-vrtnih-garnitur-po-naročiluizdelava-lesenih-vrtnih-garnitur-po-naročilu



Čemažar lesena vrtna galanterija



Ne glede na to, ali gre za občutek razkošja, ko se potopite v globoko napolnjen dnevni prostor na svojem vrtu, ali za ponos, ko pogrnete mizo za pojedino na prostem za svoje goste, ki bodo kmalu prispeli, je lesena vrtna garnitura lahko neverjetno nagrajujoča naložba, ki vam bo prinesla ponovna leta veselja.

Pred skoraj 30 leti je bila naša vizija izdelava in dobava visokokakovostnega vrtnega pohištva v različnih stilih in oblikah. Z leti je to zajemalo vrtno pohištvo iz lesa in kovine v sodobnem in tradicionalnem slogu. Vsak kos, ki smo ga dali na trg, je bil ljubeče oblikovan in izdelan s praktičnostjo in udobjem.

Razumemo, da bo vaše vrtno pohištvo živelo na prostem v nepredvidljivem vremenu, zato smo se resnično osredotočili na uporabo materialov, ki niso le elegantni in privlačni, ampak tudi praktični in odporni na vse vremenske razmere.

Zelo smo ponosni, da lahko rečemo, da so to lastnosti, po katerih je Čemažar znan danes, vsa ta leta pozneje. Lesene vrtne garniture izdelujemo s srcem in dolgoletnim znanjem ter z najbolj kakovostnim lesom.

Izdelujemo velik izbor lesenih vrtnih garnitur za vsak okus – ne glede na to, ali imate raje čisto klasičen stil ali kaj bolj oglatega in modernega.

Nudimo tudi graviranje na mizo ali klopi lesene vrtne garniture, če želite dodati trajno sporočilo.


Lesena vrtna garnitura za piknik poskrbi za lahkotno družabno razporeditev sedežev


Lesena vrtna garnitura je popolno mesto za vašo piknik, čaj ali koktajl zabavo in lahko resnično naredi prostor na vrtu, ki se zdi sestavljen in praktičen.

Vašo leseno vrtno garnituro izdelamo po vaših željah, da se boste počutili, kar se da udobno.


Delite stran lesene-vrtne-garniture.si - izdelava-lesenih-vrtnih-garnitur na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani lesene-vrtne-garniture.si - izdelava-lesenih-vrtnih-garnitur, in s tem sporočamo drugim, kaj lesene-vrtne-garniture.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


izdelava-lesenih-vrtnih-garnitur - Izdelava lesenih vrtnih garnitur z graviranjem po naročilu

lesene-vrtne-garniture.si

×
d

lesene-vrtne-garniture.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam