Lesene masivne klopi - vrtne garniture


Lesene masivne klopi so sestavljene iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki ki so neopazni. Tako lesena klop dobi lep, strokoven videz in je zelo trdna.

Lesene masivne klopi Čemažar galanterija

GSM: + 386 41 365 139

GALERIJA

Čemažar leseni masivni izdelki

Lesene masivne mize se med seboj razlikujejo po obliki, funkcionalnosti in materialih, iz katerih so narejeni. Brez vrtne galanterije si bivanja na vrtu skoraj ne moremo zamisliti. Trenutki, ko si vzamemo čas za počitek, so redki in dragoceni, zato naj bodo čim bolj udobni in kvalitetni. Za ljudi, ki uživajo na vrtu in se radi že zgodaj spomladi nastavljajo prvim sončnim žarkom, je vrtna galanterija nepogrešljiva.
lesene-masivne-klopilesene-masivne-klopi

Za vrtne mize in klopi iz masivnega lesa, se v prvi vrsti stranke bolj zanimajo v pomladnem času, ko začnejo razmišljati o zunanjem urejanju okolice svojih hiš in o vrtnih opravilih. Hkrati pa se nekaj več zanimanj zanje pojavi tudi v jesenskem času, ko tako vrtne mize kot klopi iz masivnega lesa, stranke želijo umakniti v notranjost svojih domovanj. Ali, ko želijo že nabavljeno masivno vrtno klop, obnoviti.

Lesene masivne klopi so sestavljene iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri so neopazni. Tako lesena vrtna klop dobi lep, strokoven videz in je zelo trdna. Vsak lastnik doma, se znajde prej ali slej pred težko dilemo - izbira vrtne klopi. Ta proces je treba skrbno premisliti, ker zdaj je obseg ponudbe zunanjega vrtnega pohištva precej širok. Poleg vizualnega izgleda, udobja in priročnosti je treba ugotoviti odpornost na vlago in temperaturo.

Lesena masivna klop je izdelana za dolgotrajno uporabo v zunanjem okolju, saj so pri izdelavi uporabljeni najkvalitetnejši materiali. Klop za parke odlikuje izvrstno sedenje in inovativna oblika.

Lesene masivne klopi so izdelane iz kvalitetnega prvovrstnega lesa zaščitenega (impregniranega) s potapljanjem.

Stoli in klopi iz masivnega lesa. Ni pomembno le to, da sedite, pomembno je tudi, kako udobno sedite in kako lahko stoli pripomorejo. Usmerjenji smo v izdelavo klopi iz masivnega lesa za zunanjo uporabo.

Prekrasna klop iz masivnega lesa bo poskrbela za čar vašega vrta. Privoščite si kvaliteto! Po želji vam mizo polakiramo, polužimo, krtačimo ali drugače tehnično obdelamo. Možna dostava. 100% varen nakup. Izredna kakovost.

Lesene masivne klopi Čemažar

Garnituro sestavljajo vrtna miza in dve klopi. Lesena vrtna garnitura Čemažar je izdelana za zunanjo uporabo kot so terase, balkone, dvorišča, in razne kmečke sobe. Lesena vrtna garnitura Čemažar je izdelana kvalitetno nimaja razpok je brušene, zaščitena je trikrat z kvalitetnimi vodoodpornimi premazi. Zgornje ploskve klopi in mize so zalite z lakom tako, da ne prepuščajo vode v notranjost lesa. Lesena vrtna garnitura je lahko izdelana po želji stranke tudi globinsko impregnirama, kar pomeni, da je primernejša za nepokrite prostore.

V sklopu izdelave sedežne garniture vam po vaših dimenzijah izdelamo tako klopi kot tudi mizo, seveda pa si lahko sami izberete vrsto lesa, ki bo najbolj ustreza. Leseno vrtno garnituro lahko izdelamo čisto po želji stranke ( širina, dolžina, barva, graviranje … ). Lesene vrtne garniture imamo tudi na zalogi in jih lahko tudi vidite in kupite v našem salonu na sedežu podjetja: Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, po predhodnjem dogovoru na: 041-365139 Darko.

Vrtna garnitura Čemažar je naš lasten proizvod in se trudimo že 20 let. Izdelujemo najboljšo vrtno garnituro, najbolj kvalitetno, udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank. Vroči meseci so idealni za uživanje na prostem. Pri tem ne sme manjkati vrtna garnitura.
Leseni vrtni paviljoni

Leseni okrasni kozolčki za reklamne napise

Masivne lesene mize

Leseni šanki

Klopi iz masivnega lesa

Vrtna sedežna garnitura

Leseni barski stolčki za notranjo opremo

Masivna vrtna garnitura

Leseni vrtni stoli

Lesene vrtne mize

Lesena vrtna ograja

Lesene vrtne klopi

Lesena vrtna garnitura po naročilu

Garniture iz masivnega smrekovega lesa

Opremljanje lokalov iz masivnega lesa

Masivne lesene mize

Leseni šanki

Leseni stoli

Leseni barski stoli

Lesene balkonske ograje

Lesene vrtne hiške

Lesene terasne ograje

Lesene samokolnice

Lesena stojala

Lesene vrtne lope

Leseni izdelki po naročilu

Leseno vrtno pohištvo

Lesena vrtna garnitura
Se strinjaš, da ni boljšega od ležernega počitka na domačem vrtu? Potem gotovo veš, kaj vse sodi na prijeten in udoben vrt, pri Čemažar leseni vrtni garnituri je izbira je lahko vaša. Lesena vrtna garnitura je sestavljena iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so čisto neopazni. Tako lesena vrtna garnitura dobi lep, strokoven videz in je zelo trdna katera se vam zagotovo ne boo zlomila ali omajala.

Kakovostna in močna lesena vrtna garnitura oz leseno vrtno pohištvo, primerno za vsak vrt, balkon, teraso. Kakovosten set vrtnega pohištva iz lesa je izdelan iz kakovostnega lesa. Lesena vrtna garnitura je narejena iz različnega visokokakovostnega lesa, impregniranega v barvi po želji.

V skoraj vsakem vrtu pa obstaja vrtno pohištvo oz vrtna garnitura, ki je hkrati tudi nujna. Leseno vrtno pohištvo omogoča večjo uporabnost in lepoto vrta. Z izdelavo lesenih vrtnih garnitur se ukvarjamo že 20 let. Pri nas najdete leseno vrtno pohištvo iz različnih materialov, ki jih lahko naročite glede na vaše želje in velikost prostora. Vrtni stoli in miza so obvezna oprema za vrtno pohištvo- pričarajte si magični vrtni kotiček.

Čemažar lesena vrtna garnitura oz leseno vrtno pohištvo je izdelano tudi iz lesa smreke in hrasta kateri ima na prostem najdaljšo življenjsko dobo.

Nudimo vam različne možnosti obdelave lesa. Poskušamo se čim bolj približati našim strankam v njihovih željah. Za lažje odločanje vam nudimo bolj podrobne informacije o načinih in vplivih obdelave na trajnost naših izdelkov. S pravilno obdelavo lesa lahko bistveno podaljšamo trajnost in funkcionalnost vašega lesa.

Glede na dolgoletne izkušnje smo tudi zelo ugodni pri ceni glede na kvaliteto, udobje in izgled lesene vrtne garniture in lesenega vrtnega pohištva. Veseli smo, da za nami stoji veliko število strank, ki so zadovoljne z našimi vrtnimi garniturami in pohištvom. Še naprej se bomo trudili, da izpolnimo čim več vaših želja v skupno zadovoljstvo.


Čemažar kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 41 365 139. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - lesene-masivne-klopi ...

lesene-masivne-klopi - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p.

Gorenji Novaki 29
    SI-5282 Cerkno

Davčna št.: 46363122


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran lesene-vrtne-garniture.si - lesene-masivne-klopi na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani lesene-vrtne-garniture.si - lesene-masivne-klopi, in s tem sporočamo drugim, kaj lesene-vrtne-garniture.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


lesene-masivne-klopi - Lesene masivne klopi - vrtne garniture

lesene-vrtne-garniture.si

×
d

lesene-vrtne-garniture.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.